Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012



Η Disney εξαγόρασε τη Lucasfilm για 4,5 δις.
Ανακοίνωσε  επίσης οτι θα υπάρξει νέα τριλογία Star Wars,με την πρώτη ταινία προγραμματισμένη να προβληθεί το 2015 και ανά 2 χρόνια θα ακουλουθήσουνε με τη σειρά τους και οι επόμενες.Δεν είναι γνωστό πως  αν συνδέεται με τα προηγούμενα μέρη του franchise.

Ο Roger Avary θα γράψει και θα σκηνοθετήσει τη ταινία Castle Wolfenstein.H υπόθεση ακολουθεί έναν νέο καπετάνιο του αμερικάνικου στρατού και ενός βρετανού μυστικού πράκτορα σε  μια αποστολή στο Castle Wolfenstein,όπου θα βρίσκεται ο Χίτλερ για την παρουσίαση ενός νέου μυστικού όπλου.

Ο Simon West υπέγραψε να σκηνοθετήσει την ταινία Heat. Ο Jason Statham θα πρωταγωνιστεί,στο ρόλο του Nick Escalante,ο οποίος έχει πρόβλημα με το τζόγο,και θα αναγκαστεί να αναλάβει κάποιες ''περίεργες'' δουλειές παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας ώστε να καλύψει την εξάρτηση του.Η προσωπική του ζωή συγκρούεται με την επαγγελματική οταν ο καλύτερος του φίλος δέχεται επίθεση από τη μαφία και αποφασίζει να τους αντιμετωπίσει
Η παραγωγή της ταινίας,αναμένεται να ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2013

Francis Lawrence θα σκηνοθετήσει και το 3ο μέρος της σειράς βιβλίων The hunger  games.Aυτό τον καιρό σκηνοθετεί το Catching fire,το οποίο είναι το 2ο μέρος,και αναμένεται να συνεχίσει για τα Μockingjay part 1 και part 2.




Νέο International treiler για το G.I. Joe: Retaliation





















Red Dawn-Ambush

 















Red Dawn-Invasion


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου