Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Nikita Season 3 Επεισόδια 1,2,3,4 [Spoilers]


Μετά την πολύ καλή πρώτη σαιζόν και την εξαιρετική 2η,ήρθε η ώρα και για την 3η.Μετά από 4 επεισόδια λοιπόν,μπήκε και αυτή η σειρά στην εβδομαδιαία μου λίστα.Θα κάνει παρέα με το Fringe και το Doctor Who (όταν  επιστρέψει με το καλό).
Για τα 2 πρώτα επεισόδια δεν έχω πολλά να πω.Ήταν κυρίως stand-alone ,στα οποία είδαμε την ομάδα να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ,να δουλεύει και πάλι για τη Division, αλλά αυτή τη φορά με τους δικούς τους όρους και με αφεντικό τον Ryan Fletcher.2 πράγματα θα σχολιάσω μόνο: πρώτα απ'όλα τον αρραβώνα.Τα χρυσά μου αρραβωνιάστηκαν!!!Είχε και τη φάση του ο Michael ,που μέσα σε όλο το χαμό,αυτός είχε το μυαλό του στο δαχτυλίδι.Εύχομαι μόνο να μη το χαλάσουν στη συνέχεια
Και το 2ο που θέλω να πω, είναι για το Wolf team....really?? Wolf?Τι όνομα είναι αυτό?Η ομάδα της Nikita πως λέγεται δηλαδή?? Bear??Tέσπααα....η Alex τελικά ήταν (ποια άλλη θα μου πείτε) ,η οποία μέσα σ'όλα έχει και τη φήμη τώρα.Ελπίζω να την ξαναδούμε ως Alexandra Udinof,η πλούσια κόρη,της πήγαινε.
     Κι ερχόμαστε στο 3ο επεισόδιοοοοο.....Alex is down!!!Μία,που δε θέλω να τη χαρακτηρίσω, πυροβόλησε την Alex.Εντάξει,καλά έγινε φυσικά,αλλά τόσες φορές που έχει τραυματιστεί η κοπέλα,ειδικά στο χέρι,θα της μείνει κανένα κουσούρι στο τέλος.Η Nikita λοιπόν,νευρίασε λιγάκι στη αρχή αλλά μετά  το ξέχασε φαίνεται.Μερικές φορές είναι υπερβολικά καλή αυτή η γυναίκα.Πυροβολεί η άλλη την Alex,πετάει την ίδια από το παράθυρο αλλά στο τέλος ήθελε και να τη σώσει...τέτοια καλοσύνη.

Και σειρά έχει το καλύτερο επεισόδιο του κύκλου μέχρι στιγμής!!

Guess who's back-back-back....back again-n-n
H Amanda!!Με νέο look....αν και την προτιμώ με το παλιό,αλλά δε πειράζει.'Ηρθε και δημιούργησε πάλι το χάος...ανακαλύψανε κι έναν "χαφιέ" στη Division και όλοι θα αρχίσουν να ψάχνονται.Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι ο Sean...χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα για να εμπεδώσω τη σχέση του με την Alex.Πολύ απότομα δεν το δείξανε παρεπιπτόντως όλο το ρομάντζο??Τελείωσε η 2η σαιζόν χωρίς να έχουν πάει ακόμα το 1ο τους ραντεβού,και ξαφνικά φτάσαμε και στα "σ'αγαπώ".Βιαστήκανε λίγο, δεν προλάβαμε να τους δούμε πολύ μαζί .'Ηταν και λίγο σπαστικός ο Sean στο τελευταίο επεισόδιο αλλά ανησυχεί μωρέ ο άνθρωπος,ειδικά μετά τον τραυματισμό,οπότε τον δικαιολογώ.Αλλά δε μπορεί κι αυτός να περιμένει από την Alex να παρατήσει τη Nikita και να φύγει,ειδικά μετά τα περσινά γεγονότα.
Τέσπα....θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι αυτός κι ότι δε θα έκανε κάτι τέτοιο στην Alex.Η υποψία 
μου είναι στην Σόνια...δε ξέρω γιατί,αλλά δε μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλον.
     Είχαμε κι άλλες αφίξεις όμως...επέστρεψε κι Owen,κι από ότι φαίνεται μπήκε κι αυτός στην ομάδα.Μεγαλώνει και πάει...φοβάμαι την ώρα και τη στιγμή που θα γίνει το κακό και θα σκοτώσουν κάποιον.

Αυτά λοιπόν...καινούριο  επεισόδιο έχει ξανά στις 30 Νοεμβρίου,και θα ακολουθήσει φυσικά ο σχολιασμός του 

























2 σχόλια:

  1. τι να σου πω... μπορει να ειναι και η σονια.. αλλα και εκεινος ο sean ολο αφορμές μας δινει.. στα καλα καθουμενα θελει να διωξει την Αλεξ απο τον Τομεα.. ποιος ξερει τι εχει κανονισει με την αμαντα, μπορει να τις ειπε οτι 8α σου ''δωσω'' την νικιτα και εγω θα παρω την αλεξ.. (για να φυγει κι επιτελους απο τον τομεα και απο την νικιτα.. ετσι και εχει κανει καμια τετοια μ@λ@κια γκρρρρρρ αμαν!! :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σου πω...το σκέφτηκα κι αυτό το ενδεχόμενο.Αλλά δε νομίζω να είναι έτσι.Πες ότι ο Σον,"δίνει" τη Nikita στην Amanda.Μετά τι περιμένει??Η Alex να πάει μαζί του??Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.Το μόνο που θα καταφέρει,είναι να τον μισήσει και ίσως να αρχίσει τα εκδικητικά της πάλι.Μπορεί να είναι παραπλανητικό,να θέλουν να πιστεύουμε πως είναι αυτός και να μας έρθει από αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή