Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

The Big Bang Theory 6x12 - "The Egg Salad Equivalency" [Spoilers]

by Gogo Meladaki

Καλή χρονιά λοιπόν με ένα αρκετά καλό επεισόδιο.. Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση του σχολιασμού, αλλά αυτές οι γριπούλες του Χειμώνα δε κάνουν μακριά μου.. Λοιπόν ας ξεκινήσω… Μετά από αυτό το επεισόδιο πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε αποκτήσει μια Α σεξουαλική διαπαιδαγώγηση πάνω στο πως πρέπει να μιλάμε σε κάποιον από το περιβάλλον εργασίας μας (ακούτε αγαπημένα μας αγοράκια??!!!).. Και αναφέρομαι στα αγοράκια γιατί “σίγουρα” κάποιος άντρας έχει σκεφτεί τουλάχιστον μια φορά ένα από τα γεγονότα που είδαμε στο επεισόδιο αυτό.. Πριν απ’ όλα ‘όμως θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου για ένα φλέγον θέμα που όλους μας απασχολεί… Καμία από τις μασκότ των δημητριακών δεν είναι θηλυκού γένους…Και τώρα που όλοι μας ηρεμήσαμε ας περάσουμε στα πιο “σοβαρά” (πέρα από τη πλάκα όμως το είχε παρατηρήσει κάποιος άλλος πιο πριν??).. Στη συνέχεια θα περάσουμε στο “ζουμί” του επεισοδίου.. Όλα ξεκίνησαν από το ότι η βοηθός του Sheldon, Alex, ζήτησε από τον Leonard να βγούνε ραντεβού.. Προσπαθούσε λοιπόν ο καημένος να το συζητήσει με τους “λογικούς” της παρέας (Howard, Razz) αλλά έλα που το έμαθε και ο Sheldon (καταλαβαίνουμε όλοι τι πάει να πει αυτό)… Ο Sheldon φυσικά και είχε πρόβλημα με αυτό το θέμα οπότε και ζήτησε τη βοήθεια από τη παρέα των κοριτσιών..


 Η συμβουλή τους ήταν να μιλήσει στη βοηθό του, πράγμα που έκανε. Ο άνθρωπος προσπάθησε να ενημερώσει την Alex για τα σεξουαλικά νοσήματα προσπαθώντας έτσι να την αποτρέψει να βγει με τον Leonard..




 Εκείνη όμως σαν γυναίκα που είναι το παρεξήγησε αυτό και του έκανε καταγγελία (και κάπου εδώ έρχεται η γνωστή ατάκα «γυναίκες»…τη γκριμάτσα που συνοδεύει αυτή την έκφραση δυστυχώς δε μπορώ να σας την αναπαραστήσω αλλά δεν πειράζει…). Μετά από αυτήν την καταγγελία και το κάλεσμα του Sheldon από το τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού του πανεπιστημίου ,προκειμένου να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά του, αποκαλύπτει ορισμένα πράγματα για τους υπόλοιπους άντρες επιστήμονες της παρέας… Και κάπου εδώ κολλάει αυτό που είπα στην αρχή για τα αγοράκια γιατί όλοι σας έχετε σκεφτεί να φτιάξετε ένα ρομπότ για σεξ, έχετε καυχηθεί ότι σας θέλουν πολλές, έχετε σχολιάσει μια κοπέλα με σκουρόχρωμα δέρμα γλυκιά σοκολάτα και φυσικά όλοι έχετε σκεφτεί (και ίσως έχετε κάνει και πράξη) να αποτρέψετε σεξουαλικά μια κοπέλα μιλώντας της για τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα… Δίκιο δεν έχω??? (Φυσικά και αστειεύομαι σε όλα…μην υπάρξουν παρεξηγήσεις..) Περιμένουμε λοιπόν το επόμενο επεισόδιο με τις νέες τρέλες των φίλων μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου