Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Once upon a time 2x07- Child of the moon [Spoilers]





Το επεισόδιο μου άρεσε πολύ!! Βέβαια,να το ξεκαθαρίσω από τώρα,η συγκεκριμένη είναι η αγαπημένη μου σειρά  αυτή τη στιγμή,οπότε μπορεί να μην είμαι απόλυτα αντικειμενική,αλλά υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ.

Αυτή την εβδομάδα είδαμε την ιστορία της Ruby/κοκκινοσκουφίτσας/λύκου.

Η πανσέληνος έφτασε και η Ρούμπι πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό που φοβόταν από τότε που έσπασε η κατάρα στο Στόριμπρουκ. Όταν το επόμενο πρωί ένας άνθρωπος βρίσκεται νεκρός,
 όλοι κατηγορούν αυτή. Ταυτόχρονα, ο Βασιλιάς Τζορτζ ορκίζεται ότι θα καταστρέψει τον Πρίγκιπα.

Οπως ειδαμε βεβαια ομως,τελικα ο φονος δεν ηταν της Ρουμπι αλλα του βασιλια Τζορτζ,που ηθελε να παει κοντρα στον David και να καταστρεψει τη θετικη εικονα που ειχαν οι υπολοιποι κατοικοι γι αυτον.Τελικα δεν τα καταφερε μιας και λυθηκε στο τελος το μυστηριο.Παραλληλα ειδαμε και την ιστορια της Ruby στο παρελθον με τη Χιονατη.Η Ruby βρηκε τη μητερα της,που ηταν κι αυτη λυκανθρωπος και ζουσε μαζι με την αγελη της.Με τη βοηθεια της καταφερε να ελεγξει τον εαυτο της κατα τη διαρκεια της μεταμορφωσης.Παρ'ολα αυτα,οταν ηρθε η ωρα να διαλεξει αναμεσα στην επιλογη να σκοτωσει τη Χιονατη,η Ρουμπι αρνηθηκε και μεσα απο μια διαμαχη σκοτωθηκε η μητερα της.
(Πάντως,δε μπορώ να μη το σχολιάσω,αλλά πλάκα πλάκα,αυτή η κοπέλα,δε θέλει,αλλά έχει καταφέρει να σκοτώσει το boyfriend της και τη μητέρα της.Είναι μετά να μη φοβάται κανείς.)

Ενδιαφέρον έχει επίσης η "σύνδεση" του Henry και της Aurora.Σε αυτό το επεισόδιο επιβεβαίωσαν ότι ο λόγος που έβλεπε η Αurora τον Henry στα όνειρά της και το αντίστροφο,είναι το sleeping spell,από το οποίο και οι 2 κατάφεραν και ξύπνησαν όπως είδαμε σε προηγούμενα επεισόδια.
Φαντάζομαι λοιπόν ότι θα το εκμεταλευτούν,ώστε να καταφέρουν να επικοινωνήσουν οι 2 κόσμοι και να βρουν μια λύση να επιστρέψουν,μιας και χάσαμε το καπέλο σε αυτό το επεισόδιο

Τώρα ας αναφέρω το μεγάλο μου παράπονο της σαιζόν.Βλέπουμε λίγο τους 2 αγαπημένους,Regina και Gold.Προσωπικά έχω φτάσει σε σημείο,να χαίρομαι και μόνο στης 1-2 σκηνές που εμφανίζονται,αλλά δεν είναι αρκετό.Ανυπομονώ να γυρίσουν οι emma και snow πίσω,ώστε να ξαναβρούμε την ισορροπία που είχαμε,και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.Πάνω απ'όλα βέβαια  ανυπομονώ να φτάσουν οι Cora και Hook στο storybrooke ,γιατί αναμένεται να γίνει ο χαμός.

Πώς σας φάνηκε εσάς το επεισόδιο??
Γενικά πώς σας φαίνεται η σαιζόν μέχρι στιγμής??Εγώ μπορώ να πώ  ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη,με μικρή εξαίρεση το πρόβλημα που ανέφερα πριν.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου