Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Agents of S.H.I.E.L.D. (νέα σειρά)


Joss Whedon is back!! 

Η πολυαναμενόμενη σειρά του γνωστού δημιουργού του Buffy,Angel,Firefly,Dollhouse και της μεγάλης κινηματογραφικής ταινίας the Avengers,επιστρέφει στη τηλεόραση με το Agents of S.H.I.E.L.D.

Η σειρά διαδραματίζεται στο γνωστό σύμπαν του Avengers, και της ειδικής ομάδας S.H.I.E.L.D, η οποίο μετά τα γεγονότα της Νέας Υόρκης αναδιοργανώνεται και σχηματίζει νέα ομάδα.

Ο Clark Gregg και η Cobie Smulders επιστρέφουν  στους γνωστούς τους ρόλους ως Agent Coulson και Agent Maria Hill.
Tην ομάδα συμπληρώνουν οι :"πιλότος" Melinda May ( ) , ο Agent Grant Ward ( ,ο μηχανικός Leo FItz (  ),η βιοχημικός Jemma Simmons ( και η Skye ()  ,μια χάκερ που προσλαμβάνεται για τις ικανότητες της στους υπολογιστές.
Εμφανίζονται επίσης γνωστές φάτσες από παλιότερες σειρές του Whedon,όπως ο J.August Richards (Angel) και Ron Glass (Firefly).

To επεισόδιο σαν πιλότος ήταν αρκετά καλό,απολαυστικό,με αρκετή δράση ,ατάκες που μας έχει συνηθίσει ο Whedon και τα κλασσικά gadget που "πρέπει" να έχει κάθε scifi το οποίο σέβεται τον εαυτό του.

Ένα θέμα που ίσως υπάρχει,είναι με τους χαρακτήρες,αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς να κρίνουμε.
Δεν ξεχώρισε κανείς , αν και περιμένω να δω λίγο περισσότερη Melinda May στη συνέχεια ,μιας και φάνηκε πολύ badass .
H Skye ίσως θα μπορούσε να ξεχωρίσει ως παρουσία και ως comic relief της σειράς...ίσως αν η ηθοποιός ήταν ένα κλικ καλύτερη.Στη συνέχεια μπορεί να βελτιωθεί,ποιος ξέρει. Oi Simmons kai Fitz,αδιάφοροι μου φάνηκαν με το geeky attitude πιο πολύ αμηχανία να δημιουργεί παρά την εικόνα που ήθελαν να μας περάσουν.

Η σειρά  ξεκίνησε πολύ καλά,δε παίρνει τον εαυτό της σοβαρά και προσφέρει ακριβώς αυτό που περιμένεις.

Όσοι  θέλετε να τη ξεκινήσετε και αναρωτιέστε αν χρειάζεται να δείτε προηγούμενες ταινίες της marvel,καλό είναι να έχετε μια ιδέα από το Avengers και το Iron Man 3.

Alebro91

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου