Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

How i met your mother 9x01-02



O τελευταίος κύκλος επεισοδίων φέτος για τη σειρά που όλοι (ή οι περισσότεροι) αγαπάμε… Ας ξεκινήσω όμως με μια ευχή… Καλή αρχή να έχουμε…
Εχθές είδαμε τα δυο πρώτα επεισόδια του How I Met Your Mother, τα οποία κατά τη γνώμη μου ήταν “εντάξει”…Ούτε πολύ αστεία, αλλά ούτε τελείως βαρετά.. Ξεκινάμε τη σεζόν με τη Lily και τον “ξεναγό” Ted να πηγαίνουν στη Νέα Υόρκη… Κάπου στα μέσα, ας πούμε, της διαδρομής η Lily δεν τον αντέχει άλλο και αποφασίζει να συνεχίσει τη διαδρομή της με το τρένο..



Στο τρένο έχει μια σημαντική γνωριμία με την μητέρα των παιδιών του Ted (προσωπικά δε με ξετρέλανε.. την περίμενα κάπως αλλιώς αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.. ) και στη  συνέχεια γίνεται μια “ψυχανάλυση” της Lily (της οποίας το όνομα, μόλις συνειδητοποίησα ότι δε το ξέρουμε ακόμη..).







Από την άλλη μεριά ο Marshal είναι μέσα στο αεροπλάνο με το γλυκούλη το Marvin και προσπαθούν να πάνε στη Νέα Υόρκη.. Τη προηγούμενη σεζόν είχαμε μείνει στο ότι ο Marshal με τη Lily θα πήγαιναν στην Ιταλία, ενώ ο Marshal αλλάζει γνώμη γιατί του προσφέρουν τη θέση του δικαστή στη Νέα Υόρκη.. Έτσι λοιπόν τα “προβλήματα” του Marshal τα ακούει μια κυριούλα, με την οποία όπως ήταν φυσικό καταλήγουν να τσακώνονται και να τους πετάνε έξω από το αεροπλάνο (και τους τρεις ναι..). Στη συνέχεια όμως, και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο επεισόδιο, μετά από πολύ τρέξιμο και ανταγωνισμό καταλήγουν να ταξιδεύουν μαζί με το αυτοκίνητο για τη Νέα Υόρκη… Κλείνοντας με το πρώτο επεισόδιο, άφησα για το τέλος το ζευγαράκι μας ή μήπως να πω τα ξαδερφάκια…. Συζητώντας μεταξύ τους ο Barney και η Robin για τους συγγενείς που θα τους “χαλούσαν” το γάμο καταλήγουν  στον Mitch, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται είναι συγγενείς και με τους δυο και έτσι ο Barney με την Robin βγαίνουν ξαδερφάκια (για λίγη ώρα…). Έτσι αφού τα ξαδερφάκια δεν είναι πλέον ξαδερφάκια ο γάμος συνεχίζεται και πλέον (στο δεύτερο επεισόδιο) όλοι έχουν φτάσει στο ξενοδοχείο (εκτός φυσικά το Marshal), ο οποίος προσπαθεί να προλάβει τη τελευταία θέση σε ένα άλλο αεροπλάνο για Νέα Υόρκη, άλλα όπως προείπα καταλήγει να πηγαίνει στη Νέα Υόρκη με αυτοκίνητο… Πίσω στο ξενοδοχείο τώρα.. Αρχικά να πω ότι λάτρεψα τον ρεσεψιονιστ του ξενοδοχείου… Είχε πολύ καλές ατάκες-συμπεριφορά (κυρίως ως προς τον Ted). Στο ξενοδοχείο λοιπόν ξεκινάμε βλέποντας τον ρεσεψιονιστ να προσπαθεί να τον παρηγορήσει   που πήγε μόνος του εκεί και να ενθαρρύνει τη Lily, κάτι το οποίο φυσικά αλλάζει καθώς η Lily μαθαίνει ότι ο Marshal μπορεί και να μη προλάβει να πάει και κάπως έτσι καταλήγει να πίνει…




Στο μεταξύ σε ένα “οικογενειακό” τραπέζι (καθώς όλοι τους είναι σαν μια οικογένεια) o Barnoukos μαθαίνει ότι το ζευγάρι που έχει σαν πρότυπο χωρίζει. Τη στιγμή λοιπόν που η Robin φοβάται ότι μετά το χωρισμό του αδερφού του Barney, εκείνος θα μετανιώσει και για το δικό τους γάμο, ο Barney της κάνει την έκπληξη και της λέει κάτι τον οποίο την καθησυχάζει..
Το επεισόδιο τελειώνει βλέποντας τον Tend ένα χρόνο μετά να είναι με τη μέλλουσα μητέρα των παιδιών του στο ίδιο ξενοδοχείο και να αναπολεί την ημέρα (πριν από ένα χρόνο) που καθόταν εκεί μόνος του..

 

- by gogo meladaki















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου