Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Breaking Bad Series Finale


The end of an era.

Μετά από αυτό το φινάλε,μπορούμε νομίζω να πούμε πως η τηλεόραση είναι πλέον  φτωχότερη. Μία από τις καλύτερες σειρές έφτασε στο τέλος της με ένα τέλος που τις αρμόζει απόλυτα.Δύσκολα βγαίνουν τέτοιες  και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει στην ιστορία σαν μία από τις καλύτερες  των εποχών.Και όχι ,δε νομίζω πως υπερβάλω.

To Breaking Bad είναι ξεκάθαρα  σειρά χαρακτήρων. Παρουσίασε έναν χαρακτήρα και έδειξε όλη τη πορεία του μέχρι τη κυριολεκτική μεταμόρφωση του. 

Walter White ή Heisenberg? Ποιος κυριάρχησε τελικά??

Τι πιστεύω εγώ?? Και οι 2. O Walter που ξεκίνησε ότι έκανε από την αρχή για να παρέχει στην οικογένεια του δεν εξαφανίστηκε αλλά αντιθέτως κατάφερε να  πετύχει το σκοπό του.Ο Heisenberg όμως παρέμεινε κομμάτι του εαυτού του όπως και είδαμε μετά την εξομολόγηση του ότι το έκανε όχι μόνο από ανάγκη,αλλά και για να ικανοποιήσει τα δικά του απωθημένα

Άξιζε τελικά? Άξιζε που το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την οικογένεια του,να πεθάνει κόσμος,να καταστραφούν ζωές και να αλλάξουν για πάντα κάποιες άλλες?
Άξιζε που από  ένας  απλός αγαπητός οικογενειάρχης μεταλλάχτηκε σε έναν εγκληματία που τον φοβόταν η ίδια του η οικογένεια?

Ο Walter ήταν ένας άνθρωπος με ελαττώματα που πολύ απλά κάποια από αυτά αποκαλύφθηκαν στην πορεία.Είναι όμως και ένας από τους πιο ανεπτυγμένους και εξελιγμένους χαρακτήρες της τηλεόρασης.Εγώ προσωπικά δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ τίποτα παρόμοιο σε άλλη σειρά.

Άξιοι αναφοράς είναι επίσης οι ηθοποιοί και οι ερμηνείες του καστ που έκαναν τη διαφορά.Όλοι ήταν ένας κι ένας ξεχωριστά ,με έναν Bryan Cranston και Aaron Paul,που πραγματικά αξίζουν κάθε βραβείο που έχουν κερδίσει.
Η σκηνοθεσία ,το σενάριο και γενικά όλη η παραγωγή δημιούργησαν και πρόσφεραν στον κόσμο μια σειρά που δύσκολα θα βρεθεί κάποια να συγκριθεί μαζί της.

Ευχαριστούμε πραγματικά για όσα μας πρόσφεραν και ελπίζουμε να τους δούμε και πάλι σε αξιόλογες δουλειές στο μέλλον.

Όσοι δεν την έχετε δει,τη προτείνω ανεπιφύλακτα.Αν φοβάστε ότι δεν είναι  το είδος που έχετε συνηθίσει,απλά δώστε της μια ευκαιρία και μετά θα μετανιώσετε που δεν την είχατε ξεκινήσει πιο νωρίς.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου