Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Devious Maids 1x11


-by Vasia

Η Πέρι καθώς οδηγεί το αυτοκίνητό της και προσπαθώντας να πιάσει το κινητό τηλέφωνο που έχει πέσει, χτυπάει έναν πεζό αλλά δε σταματάει. Γυρνάει σπίτι και το λέει στην Ρόζι, η οποία πηγαίνει αμέσως στο σημείο του ατυχήματος, τον βρίσκει και καλεί ασθενοφόρο. Η Ρόζι θυμώνει πολύ με την Πέρι και της λέει ότι είναι κακός άνθρωπος και πως ο Θεός θα την τιμωρήσει για αυτά που κάνει μέσω εκείνης. Έτσι, λοιπόν, παίρνει τηλέφωνο τον Σπενς που λείπει στην Νέα Υόρκη και του λέει όταν γυρίσει να αφήσει την Πέρι και να γίνουν ζευγάρι οι δύο τους. Παράλληλα, η Πέρι προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ιδιωτικό τζετ ώστε να πάει στο Μεξικό και να φέρει το γιο της Ρόζι, χωρίς εκείνη να ξέρει τίποτα.

Έπειτα, η Μαρισόλ λέει στη δικηγόρο του γιου της να πουν στον εισαγγελέα για τον Ρέμι. Εκείνη της απαντάει ότι χωρίς αποδείξεις και κίνητρο δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς δεν ξέρουν αν ο Ρέμι ήξερε για την εγκυμοσύνη. Έτσι, καταστρώνουν ένα σχέδιο: η δικηγόρος καλεί τον Ρέμι στο σπίτι του Μάικ και πηγαίνει και η ίδια, ονομάζοντας τις κατηγορίες εις βάρος τους, με σκοπό να δει την αντίδραση του Ρέμι, ο οποίος τελικά φαίνεται να μην ξέρει κάτι.

Στη συνέχεια, ο Ρέμι πηγαίνει στο γραφείο της δικηγόρου λέγοντας ότι δεν ήξερε τίποτα και ότι δε σκότωσε εκείνος τη Φλόρα. Η δικηγόρος βάζει το βίντεο με την Φλόρα ώστε να το δει και ο Ρέμι, μήπως καταλάβει ποιος είναι ο άντρας που τη βίασε. Η δικηγόρος καταλαβαίνει ότι ο Ρέμι κρύβει κάτι αλλά εκείνος λέει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και φεύγει.

Από την άλλη μεριά, ο Αλεχάντρο φέρνει στο σπίτι το δεσμό του, Σκοτ. Η Κάρμεν τον συμπαθεί αμέσως γιατί του αρέσει να καθαρίζει και τη βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Ο Αλεχάντρο, όμως, θέλει να τον χωρίσει και παρά τις αντιρρήσεις της, δεν αλλάζει γνώμη. Μάλιστα, της λέει πως πρέπει να βρει ένα τρόπο να του το πει εκείνη. Όταν συμβαίνει αυτό, ο Σκοτ γίνεται έξαλλος και κάνει το σπίτι ανάστατο. Αλλά δε σταματάει σε αυτό! Πηγαίνει σε έναν εκδότη και αποκαλύπτει πως ο Αλεχάντρο είναι γκέι και πως είχαν σχέση και του ζητάει να βγει η είδηση στον τύπο.

Παράλληλα, η Ζανβιέ συζεί με τον Φιλίπ, γεγονός που αποδοκιμάζει η Ζόιλα καθώς φοβάται ότι η Ζανβιέ θα ξαναπληγωθεί. Για αυτό, βάζει μια όμορφη φίλη της να μιλήσει με τον Φιλίπ, ο οποίος δε χάνει ευκαιρία να της δώσει τον προσωπικό του αριθμό. Η Ζανβιέ και ο Φιλίπ αποφασίζουν να παντρευτούν και όταν η Ζόιλα αποκαλύπτει το συμβάν με τη φίλη της, ο Ρέμι τον χτυπάει και του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί.

Παρ’όλα αυτά, η Ζανβιέ ανακοινώνει στην Ζόιλα ότι δεν αλλάζει γνώμη για το γάμο καθώς αγαπάει τον Φιλίπ και ότι απλά θα μάθει να κοιτάει αλλού όταν εκείνος απιστεί. Η Ζόιλα δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της και η Ζανβιέ της τονίζει ότι δεν μπορεί να ζήσει ούτε χωρίς εκείνη ούτε χωρίς τον Φιλίπ, αλλά δεν πρέπει να την αναγκάσει να διαλέξει έναν από τους δύο.
Τέλος, η Τέιλορ, μετά από προτροπή της Μαρισόλ, πηγαίνει στο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται η Ολίβια, ώστε να συμπαρασταθεί στον Μάικ και εκείνος εκτιμά πολύ τη συμπαράστασή της. Του λέει πως έπιασε την Μαρισόλ να προσπαθεί να κρυφακούσει μια συζήτησή του και εκείνος της τονίζει ότι πρέπει να την προσέχει από εδώ και πέρα και να μάθει τι σκαρώνει.

Αυτό το επεισόδιο είναι σχετικά μέτριο καθώς δεν αποκαλύπτει πολλά αλλά από την άλλη παρατείνει την αγωνία για το ποιος σκότωσε την Φλόρα! Επίσης, το μυστικό της Μαρισόλ κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου