Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

The Big Bang Theory 6x13 - "The Bakersfield Expedition" [Spoilers]


by Gogo Meladaki

Ένα καλούτσικο επεισόδιο.. Για την ακρίβεια δεν ενθουσιάστηκα με την υπόθεση αλλά από άποψη κουστουμιών και “μεταμφιέσεων” ήταν αρκετά καλό. Είδαμε και μια εναλλαγή χαρακτήρων σε αυτό το επεισόδιο.Πιο συγκεκριμένα και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τα αγόρια της παρέας αποφασίζουν να ζήσουν ένα από τα όνειρα της ζωής τους.Να πάμε σε ένα συνέδριο για φανταστικούς ήρωες.Καταλαβαίνετε η χαρά τους ήταν μεγάλη, ο Leonard μέχρι και σφουγγαράκια για μακιγιάζ ζήτησε από την Penny (η σχέση τους έχει προχωρήσει σε άλλο επίπεδο όπως καταλαβαίνουμε).



Κάπως έτσι λοιπόν και μετά από μια κάποια διαδικασία προετοιμασίας ξεκινάνε.Ο αγαπημένος Sheldon (ο οποίος φημίζεται για το καταπληκτικό του χιούμορ όπως μας έχει αποδείξει..) κάνει μια πλάκα (και καλά) στους υπόλοιπους μέσα στο αμάξι την οποία βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα (βέβαια αν είχα έναν φίλο όπως τον Sheldon και μου το έκανε αυτό απλά θα τον κατέβαζα από το αμάξι..) Μέσα από αυτήν την ενδιαφέρουσα “πλάκα” φίλοι μας βρίσκονται σε μπελάδες.. Σταματάνε τα καημένα τα παιδάκια να βγάλουν μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες (μη πάει το μυαλό σας στα κλασσικά αγκαλίτσα όλη η παρέα μαζί με χαμογέλα κλπ κλπ κλπ ) ήταν αναμνηστικές φωτογραφίες υπερπαραγωγή.


 Εκείνη την ώρα λοιπόν τους κλέβουν το αμάξι αλλά μετά από πολύ ώρα καταφέρνουν να βρουν μια λύση και να γυρίσουν πίσω στα σπίτια τους (να ναι καλά η μαμά του Howard για την ακρίβεια). Πίσω στο σπίτι τα κορίτσια αποφασίζουν να δουν τι είναι αυτό το οποίο βρίσκουν τα αγόρια τους τόσο ενδιαφέρον. Οπότε και ξεκινούν να διαβάζουν ορισμένα κόμικς.. Η πρώτη τους παρατήρηση είναι ότι είναι χαζά και ότι τα αγόρια τους κάθονται και ξοδεύουν άσκοπα ώρες να μαλώνουν για πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν.Μια σωστή παρατήρηση δηλαδή η οποία όμως αλλάζει στη πορεία.. Εκεί λοιπόν που τα θεωρούν χαζά καταλήγουν να “μαλώνουν” για τον Thor και το σφυρί του.Αποφασίζουν να διαβάσουν και άλλα κόμικς μήπως και βγάλουν κάποια άκρη αλλά δεν..





(Επειδή και εγώ όμως είμαι άσχετη από αυτά το μόνο που θα σχολιάσω είναι το πώς αλλάζουν οι καταστάσεις και ότι ως γνωστόν εμείς οι κοπέλες είμαστε πολύ σταθερές στις απόψεις μας και μπορούμε να δημιουργήσουμε “καβγαδάκια” για μικροπράγματα). Μετά από όλα αυτά λοιπόν καταλήγουμε στη κλασική έκφραση: “ Περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια για να δούμε μήπως τελικά τα κορίτσια αποκτήσουν νέα ενδιαφέροντα” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου