Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

How I Met Your Mother 8x09 - "Lobster Crawl" [Spoilers]

by Gogo Meladaki

Επιτέλους επιτέλους επιτέλουυυυυςςςς!!!!!!! Μετά τα πρώτα επεισόδια είδαμε άλλο ένα σχετικά καλό!! Μπορεί να μην ήταν τέλειο αλλά τουλάχιστον γελάσαμε λιγάκι!! Θυμάστε στο προηγούμενο επεισόδιο όταν ο Barney είπε στη Robin ότι τη ξεπέρασε και εκείνη άρχισε να το ξανά σκέφτεται?? Εεεεεεε σε αυτό το επεισόδιο έχει ξεφύγει κάπως και προσπαθεί να βρει τρόπο να τον ξεπεράσει.. Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.. Η γνωστή και αγαπημένη μας παρέα είναι στο μπαρ ή μάλλον εστιατόριο με μπαρ (για να είναι καλοί γονείς ο Marshal με τη Lilly) και τρώνε-συζητάνε..


 Κάπου εκεί μαθαίνουμε ότι ο Ted θα είναι η babysitter του μικρού Marvin για μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης από εκείνη τη στιγμή η Lilly παρατηρεί ότι κάτι δε πάει καλά με τη Robin.. Έτσι κάνουν ένα διάλογο μεταξύ τους όπου η Robin αναφέρει στη Lilly τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και το Barney. Η Lilly σαν καλή φίλη που είναι προσπαθεί να τη λογικέψει λέγοντας της ότι δε πρέπει να ξαναβγεί με το Barney και ότι αυτό που την έχει «πιάσει» τώρα είναι το γεγονός ότι δε μπορεί να έχει το Barney όποτε θέλει.. (είναι αυτό που λέμε όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις??? Καμίααα σχέση..). Η Robin όμως δεν ακολουθεί τη συμβουλή της Lilly αφού θεωρεί ότι λύση στο πρόβλημα της θα είναι να πάει (μη ρωτήσετε που.. ) μια φορά με το Barney και μετά θα τον ξεπεράσει..(μιλάμε για σίγουρη λύση δηλαδή..) 






Έτσι προσπαθεί να βρει τρόπο να τον ξεμοναχιάσει και να τον ρίξει στο κρεβάτι.. Φτάνει στο σημείο να «παίξει» με μια συνάδελφο της για να προκαλέσει το Barney αλλά εκείνος τίποτα..


 Παράλληλα στο σπίτι του Marshal και της Lilly έχει δημιουργηθεί ένα θεματάκι με τον Ted ο οποίος σαν babysitter είναι αρκετά καλός απλά «μπερδεύτηκε» λιγάκι και κάνει πράγματα με το μικρούλι Marvin που θα έπρεπε να τα κάνει μαζί με τους γονείς του, ουσιαστικά μιλάμε για τα πρώτα πράγματα που θα ζήσει και θα κάνει ο μικρούλης μας ( προσπαθεί με τρόπο να μας δείξει ότι είναι γεννημένος πατέρας..). Για να κλείσουμε και σήμερα κρατήσαμε ένα θέμα το οποίο μας προβλημάτισε κάπως ως προς τον τρόπο που θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια.. Ο Barney κατάλαβε ότι δεν τον καλύπτει πλέον να κάνει σεξ με τη μια και με την άλλη και πλέον άρχισε να ψάχνει για αυτό που πραγματικά θέλει.. Σε αυτό τον βοήθησε η Patricia (η φίλη από τη δουλειά της Robin) με την οποία ο Barney κατέληξε σε ένα είδος ραντεβού.. Λέτε να γίνει κάτι μεταξύ του Barney και της Patricia??? Τι άλλο πρέπει να περιμένουμε από αυτή τη σειρά πλέον?? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου