Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

The Big Bang Theory 6x09 - "The Parking Spot Escalation" [Spoilers]

by Gogo Meladaki

Το σημερινό επεισόδιο θα έλεγα ήταν αρκετά καλό…Αρχικά πιστεύω ότι μετά από το συγκεκριμένο επεισόδιο όλοι μπήκαμε στο δίλημμα αν είναι τα ζόμπι και οι μούμιες το ίδιο πράγμα ή όχι?? Βέβαια ο Sheldon μας δίνει απάντηση και μας την τεκμηριώνει κιόλας αλλά... Ας αφήσουμε όμως αυτά τα ασήμαντα πράγματα και ας πάμε στο κυρίως θέμα του επεισοδίου, δηλαδή το «ξεκατίνιασμα»(όπως θα έλεγε και ένας φίλος μου..) του Sheldon και του Howard.. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο Howard πήρε καινούργιο αμάξι και δυστυχώς για αυτόν (ευτυχώς για εμάς) έκανε το λάθος να πει ότι βρίσκεται στη θέση parking με αριθμό 294.. Έλα μου όμως που η θέση αυτή μέχρι εκείνη τη στιγμή άνηκε στο Sheldon (να σημειωθεί ότι ο Sheldon δεν έχει αμάξι και δεν οδηγάει καν).. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι ακολούθησε μετά.. Ο Sheldon άρχισε τον «πόλεμο»..


 Πρώτη του κίνηση να πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή του πανεπιστημίου και να του κάνει παράπονα, όπου φυσικά δε βρήκε το δίκιο του. Επόμενη κίνηση παίρνει κρυφά το κράνος του iron man (μιλάμε δηλαδή για χτύπημα κάτω απ’ τη μέση όχι αστεία .. ) από τον Howard και δε του το δίνει..


 Ο Howard για να ανταποδώσει έκανε κάτι πολύ σκληρό, για τα δεδομένα του Sheldon, έκατσε ολόγυμνος στο καναπέ στη θέση του Sheldon και πήρε και το Laptop του το οποίο το έβαλε στο επίμαχο σημείο του..


 Η μάχη συνεχίζεται μπαίνοντας στο παιχνίδι πλέον και η Bernadette με την Amy, οι οποίες αρχικά μένουν μόνο στα λόγια (φυσικά δε σταμάτησαν εκεί..) ..





 Έτσι με τη βοήθεια της Amy ο Sheldon συνεχίζει και παρκάρει το αμάξι της στη θέση του Howard πλέον.. Την επομένη όμως η Bernadette βάζει να ρυμουλκήσουν το αμάξι της Amy και εκείνη πηγαίνει με τη σειρά της να ζητήσει τα ρέστα από τη Bernadette πιστεύοντας ότι το έχει κάνει ο Howard.. Έλα όμως που κάνει λάθος..  Όμως ο Sheldon δε πτοείται και βρίσκει τρόπο να χρησιμοποιήσει τη θέση parking.. Την κάνει λοιπόν εργαστήριο του.. 


Όχι για πολύ όμως, αφού ο Howard δεν τον αφήνει σπρώχνοντας τον στην άκρη με το αυτοκίνητο του..


 Όμως οι δύο φίλοι δε θα μείνουν μαλωμένοι και υπό αυτόν τον καβγά για πάντα… Ο Sheldon θέλοντας να δείξει πόσο ανώτερος άνθρωπος είναι αφήνει τη θέση στο Howard και του επιστρέφει και το κράνος του.. Κάπως έτσι τελειώνει και το σημερινό μας επεισόδιο.. Οπότε περιμένουμε και για άλλα ακόμη καλύτερα.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου