Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Nikita 3x06 "Sideswipe" [Spoilers]



Ένα midseason-finale με τα όλα του.Και τη δράση του είχε,και την Amanda του είχε ,τίποτα δεν έλειπε.
Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά.
Το επεισόδιο δεν ξεκίνησε πολύ καλά για την Alex...γενικά σε όλο  το επεισόδιο ήταν κάπως.Μία ο τραυματισμός στο χέρι (το είπα ότι θα της μείνει κουσούρι αν συνεχίσει έτσι),μία τα χάπια και μία το θέμα με τον Sean,απλά το έχει χάσει η καημένη.Μέσα στα νεύρα ήταν
Ο Michael το παρατήρησε και έκανε μια απόπειρα να μάθει τι συμβαίνει

κι ακόμα μία :


            

(Sean issuess!!)


Παράλληλα η Nikita έψαχνε να βρει την Amanda για να κάνει την αντεπίθεση της και για να το 
καταφέρει αυτό πήγε και βρήκε τον Old Spice guy


Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αυτός ήξερε που ήταν η Amanda και έκανε μια συμφωνία μαζί του για να την οδηγήσει σε αυτήν.Αυτός λοιπόν τη βοήθησε μέχρι να πάρουν ένα σημαντικό πακέτο και μετά την κοπάνησε.

(αυτό ήταν ωραίο gif και είπα να το προσθέσω  χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο)

Αρχικά φαινόταν ότι όντως τους κοροίδεψε και ότι θα πήγαινε να προειδοποιήσει την Amanda αλλά τελικά αποδείχθηκε το αντίθετο.Τους βοήθησε με αποτέλεσμα η Amanda να τον βασανίσει και να τον κρατήσει αιχμάλωτο με την ελπίδα ότι η Nikita θα πήγαινε να τον σώσει.Και η Nikita φυσικά πήγε.Εκεί τους την είχε στημένη η Amanda και ενώ την είχε στο χέρι , τελικά δεν την σκότωσε.Εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι ήταν ακόμα μια αδύναμη στιγμή της Amanda και δεν της πήγαινε η καρδιά να την σκοτώσει ,αλλά τελικά άλλο είναι το σχέδιο της.Σύμφωνα πάντα με τη Nikita,θέλει να την εκδικηθεί,όχι να την σκοτώσει,οπότε ο στόχος της είναι όλοι οι υπόλοιποι.Δηλαδή ο Michael,η Alex ο Birkhoff και όλοι οι σχετικοί.

Η Alex εντωμεταξύ,είχε αναλάβει τον Ari kai πήρε μια ομάδα να πάει να τον σταματήσει από το ότι κι αν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει.Είχε όμως κι αυτός τους δικούς του ανθρώπους κι εκεί που φάνηκε να τα βρίσκει σκούρα η ομάδα της,ήρθαν οι ενισχύσεις.


Ήταν ο Sean (!!) με μια εντυπωσιακή είσοδο και έσωσε την μέρα.Μπορεί να άργησε η επανεμφάνιση του αλλά δεν έχω παράπονο.Δε μπορούσε να ήταν καλύτερη.Και ανακάλυψα επίσης ότι μου είχε λείψει οπότε είμαι κι επίσημα  team Sean.Ελπίζω να τον δείχνει περισσότερο μετά τα Χριστούγεννα όμως.
Παρ'όλα τα καλά του ήταν πολύ ψυχρός απέναντι στην Alex.Βέβαια έχει κι αυτός το πλήγμα στον εγωισμό του ,που η alex δεν φαίνεται να έχει αμοιβαία συναισθήματα γι αυτόν κι έχει θειχτεί.Έτσι όμως δε θα την κερδίσεις αγόρι μου..είναι που είναι στα όρια της,θα τη χάσεις τελείως στο τέλος.



             

Και τέλος έχουμε την αποκάλυψη του "χαφιέ".Γράψτε λάθος: ημί-χαφιές.Γιατί υπάρχει κι άλλος,είναι 2 τελικά.Δεν μάθαμε όμως τον βασικό οπότε θα μείνουμε σε αυτόν.Ήταν η Sonja...ο Birkhoff το ανακάλυψε και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις.Απ'ο ότι είπε,φαίνεται ότι η Amanda την εξανάγκασε καθώς της επανεργοποίησε το killer chip της,κι έπρεπε να κάνει ότι της έλεγε για να μην τη σκοτώσει.Έτσι λέει...θέλω να την πιστέψω αλλά μέχρι στιγμής είναι ένοχη μέχρι αποδείξεως του εναντίου.Ο Birkhoff όμως την πίστεψε και συμφώνησε να τη βοηθήσει.


Δεν είμαι σύμφωνη όμως να το κρύψει από τους άλλους.Ελπίζω στο επόμενο να πει κάτι αλλιώς θα βρει κι αυτός τον μπελά του.

Τώρα για το ποιος είναι ο άλλος "χαφιές" τι να πωωω.....Να είναι ο Sean??μπααα...λείπει τουλάχιστον από τα μισά επεισόδια,δε μιλάει και στην Alex,από την οποία θα μπορούσε να μαθαίνει τα πάντα και δεν πιστεύω να είναι τόσο  χαζός για να κάνει κάτι τέτοιο.
Να είναι ο Ryan??χμμμ....θα μπορούσε.Μέχρι τώρα μας τον έχουν βγάλει τον τέλειο χαρακτήρα ,χωρίς κανένα παράπτωμα.Ούτε οι δικοί μας δεν είναι τόσο καλοί.Μπορεί η Amanda να τον "κρατάει" με κάτι και απλά δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα.Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο.Θα δούμε στη συνέχεια.
Μέχρι τότε υπομονή,μέχρι της 18 Ιανουαρίου 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου