Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

The Walking Dead 3x08 - "Made to Suffer" [Spoilers]


Άλλο ένα πολύ καλό mid-season finale γι αυτή την εβδομάδα.Εύχομαι και τα επόμενα να είναι στο   ίδιο επίπεδο να τα ευχαριστηθούμε όλα.
Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε μείνει στο σημείο που ο Rik και η ομάδα είχαν φτάσει στην κοινότητα για  τη διάσωση του Glenn και της Maggie.Σε αυτό είδαμε της εξελίξεις αυτής της προσπάθειας και ότι άλλο συνεπάγεται.
Αυτό το επεισόδιο μας έδειξε βασικά πως ακόμα και σε τέτοιους καιρούς ,το ανθρώπινο γένος δε μπορεί να βάλει στην άκρη εγωισμούς και συμφέροντα και να συνεργαστεί ,αλλά προτιμούν να αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους.



O Rik  τους βρήκε τελικά,αλλά στην προσπάθεια διαφυγής ο Glenn τραυματίστηκε και ο μαυρούλης,που τελικά ποτέ δε κατάφερα να μάθω πως τον λένε,πέθανε.
Μέσα στον όλο χαμό,ο Rik,που απ'ότι φαίνεται δεν έχει συνέλθει τελείως μετά το χαμό της Lori ,είχε παραισθήσεις τον Shane.Ακόμα και στις παραισθήσεις του,τον σκοτώνει πάλι...και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε ήταν φίλοι


Εντωμεταξύ,η Michone,χωρίστηκε από τους άλλους και πήγε στο δωμάτιο του Governor.Εκεί ανακάλυψε τη βαμπιριασμένη κόρη του και τη σκότωσε.Αυτό οδήγησε σε μια σύγκρουση της Michone και του Governor .Ξύλο κανονικό,όχι μούφες




Η Michone στο τέλος, πιάνει ένα κομμάτι γυαλί και του το καρφώνει στο μάτι.Μέσα στα κλάματα και τους πόνους,ήταν τυχερός που μπήκε η Andrea και την σταμάτησε.
Μετά είχαμε αυτή τη σκηνή:


Όχι,δε θα πω ότι τον λυπήθηκα,καμία σχέση.Μου έκανε όμως μεγάλη εντύπωση το γυαλί που κρεμόταν ρε παιδιά...δείτεεε....και ούτε που τον νοιάζει.Εγώ μόνο που το βλέπω πονάω,φανταστείτε αυτός.

Παράλληλα είδαμε κάτι καινούριους που φέρανε...σκοτώσανε πολλούς τελευταία και είπανε να αναπληρώσουν το κενό.Μέχρι να πεθάνουν κι αυτοί,μην ελπίζεται σε πολλά.Ήδη τους πέθανε μία


Οι καινούριοι λοιπόν πήγαν στη φυλακή,εκεί που είχε μείνει υπόλοιπη  ομάδα του Rik.Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα, όλες τις αποφάσεις τις πήρε ο 13χρονος Carl.Λες και δεν υπήρχαν ενήλικες εκεί μέσα...πως την έχει δει,επειδή είναι ο γιος του Rik δηλαδή?Τέσπααα...
Στο τέλος του επεισοδίου ο Rik με τους άλλους κατάφεραν να διαφύγουν τελικά εκτός τον Daryl.Τον έπιασε δυστυχώς ο Governor


.Μαζί με αυτόν κατηγόρησε και τον αδερφό του,τον Merle,για προδοσία και τον στέλνει στην ίδια μοίρα.Αυτό ήταν λοιπόν το reunion των αδερφών ,κάτω από  άσχημες συνθήκες.Να δούμε πως θα εξελιχθεί.Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί κατηγόρησε τον Merle ο Governor.Μπορεί να έγινε κάτι που δεν έχει δείξει ακόμα ή μπορεί να είναι και κάποιο κόλπο.Θα δείξει...τέλος,η Andrea που ζούσε μέσα στην άγνοια τόσο καιρό,σε αυτό το επεισόδιο, παρ'όλο που είδε με τα ίδια της τα μάτια τα κομμένα ζομπιασμένα κεφάλια και την κόρη του Governor δε φάνηκε να ανησύχησε ιδιαίτερα.Φαίνεται δεν έχει πρόβλημα να είναι σε σχέση με ψυχοπαθή.


Τώρα όμως που είδε τον Daryl στην τελευταία τελευταία σκηνή του επεισοδίου,περιμένω αντίδραση γιατί τότε πραγματικά θα της αξίζει ο χαρακτηρισμός της χαζής.

Αυτά λοιπόν έγιναν λίγο πολύ και τώρα υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο πάλι









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου