Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

The Big Bang Theory 6x11 - "The Santa Simulation" [Spoilers]

by Gogo Meladaki

Το σημερινό επεισόδιο του The Big Bang Theory ήταν συμπαθητικούλι.. Μπορεί να μη γελάσαμε πολύ αλλά μάθαμε κάποια πράγματα για τους πρωταγωνιστές μας που δε τα ξέραμε.. Ξεκινάμε το επεισόδιο μας βλέποντας τους άντρες της παρέας να κανονίζουν μια βραδιά μόνο για άντρες γεμάτη σασπένς πολλά κορίτσια κλπ κλπ…Πλάκα κάνω φυσικά.. απλά κανόνισαν μια βραδιά για να παίξουν Dungeons & Dragons..



Έτσι και οι κοπέλες τις παρέας κανόνισαν μια βραδιά μόνο για κορίτσια και πήγαν να τα πιούνε…(άσχετα ότι στη συνέχεια της βραδιάς προστέθηκε και ο Razz μαζί τους..)



 Πίσω στο σπίτι τα «παιδιά» έπαιζαν τον παιχνιδάκι τους το οποίο είχε και μια δόση χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας, η οποία φυσικά και δεν άρεσε στο Sheldon που δεν συμπαθεί τα Χριστούγεννα (το λόγο τον μαθαίνουμε λίγο αργότερα..). Παρόλο λοιπόν που ο Sheldon δε συμπαθεί τη γιορτή των Χριστουγέννων όσες ερωτήσεις του παιχνιδιού αφορούσαν τραγουδάκια Χριστουγέννων κλπ ήξερε να τις απαντήσει… Αααα ξέχασα να πω πως σκοπός του παιχνιδιού ήταν να απεγκλωβίσουν τον παγιδευμένο Άγιο Βασίλη.. Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος του παιχνιδιού ο Sheldon επιλέγει να μην ελευθερώσει τον Άγιο Βασίλη και κάπου εδώ εξηγεί και το λόγο που δε του αρέσουν τα Χριστούγεννα.. 
















Έτσι λοιπόν ο Sheldon μας δείχνει την ευαίσθητη του πλευρά… Από την άλλη στη βραδιά των κοριτσιών και του Razz προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημα του Razz..Με λίγα λόγια προσπαθούν να του βρουν κοπέλα.. 


Κάποια στιγμή λοιπόν και μετά από μια χυλόπιτα ο Razz παραδέχεται ότι πάντα κοιτούσε και την έπεφτε σε κοπέλες πολύ όμορφες και έφερε σαν παράδειγμα την Penny και την Bernadette.. Σε αυτό το σημείο η Emmy στενοχωρήθηκε και άρχισε ένας διάλογος ανάμεσα σε αυτήν και τον Razz που δε νομίζω να πέρασε και από εσάς απαρατήρητος.. Λέτε να συμβεί κάτι ανάμεσα στο Razz και την Amy??? Για να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου