Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

The Big Bang Theory 6x10 - "The Fish Guts Displacement" [Spoilers]

by Gogo Meladaki


Το σημερινό επεισόδιο του Big Bang theory θα έλεγα ότι ήταν αρκετά καλό..

Ο Sheldon ίσως και να αρχίζει να επηρεάζεται και να γίνεται κάπως πιο ευαίσθητος στα ερωτικά του…Επίσης ο Howard ίσως και να βρήκε το πατέρα που έψαχνε στο πρόσωπο του πατέρα της Bernadette…Ξεκινάμε το σημερινό μας επεισόδιο βλέποντας άρρωστη την Emmy και τον Sheldon να την επισκέπτεται.. Εκείνη του ζητάει να μείνει να την φροντίσει και εκείνος αφού πρώτα αρνηθεί στη συνέχεια δέχεται..













Φροντίζει λοιπόν την Emmy αλλά χωρίς να το καταλαβαίνει προσφέρει στην Emmy και άλλου είδους φροντίδα…κάπως πιο πονηρή..(έχουν και οι δύο τη τρελή εμπειρία  και μιλάμε για μια κατάσταση σαν ηφαίστειο..)


  
   




  
                  
                              












Βέβαια όταν η Emmy καλυτερεύει δε το λέει στο Sheldon, μέχρι που εκείνος το ανακαλύπτει και η τιμωρία που της επιβάλει είναι πραγματικά πάρα πολύ σκληρή!!!(απορώ πως άντεξε η καημένη.. μιλάμε για βασανιστήρια..)  




Από την άλλη η Bernadette και ο Howard κάνουν τραπέζι στους γονείς της Bernadette και το κλίμα αρχικά ανάμεσα στους γονείς της και τον Howard είναι ένα κλασικό κλίμα μεταξύ γαμπρού και πεθερικών που δεν τον θέλουν.. Έτσι η Bernadette προτείνει στον πατέρα της να πάνε με τον Howard για ψάρεμα.. Έλα μου όμως που ο Howard όπως είναι φυσικό είναι τελείως άσχετος από ψάρεμα και προσπαθεί να βρει έναν «άντρα» που να ξέρει, οπότε και καταλήγει στη Penny.. 




Στο σημείο λοιπόν που τον ενημερώνει η Penny βγαίνει στη φόρα μια ευαίσθητη πλευρά του Howard, και δεν είναι άλλο από το ότι του λείπει ο πατέρας που έφυγε όταν ήταν πολύ μικρός.. Μετά από όλα αυτά ο Howard πάει για ψάρεμα με τον πατέρα της Bernadette και σε μια ειλικρινέστατη συζήτηση μεταξύ ανδρών καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες τους, τους κάνουν ότι θέλουν…(καλά λένε λοιπόν ότι πίσω από πετυχημένους άνδρες βρίσκονται δυναμικές γυναίκες..) και κάπου εδώ βγάζουμε και το συμπέρασμα – απορία μήπως αλλάξει η σχέση του Howard με τον πατέρα της Bernadette και ο Howard βρει στο πρόσωπο του τον πατέρα που έψαχνε.. Αναμένουμε τα επόμενα επεισόδια για να δουμε.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου