Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

The Vampire Diaries 4x08 - "We'll Always Have Bourbon Street" [Spoilers]


Δε ξέρω για εσάς,αλλά εγώ έχω βαρεθεί 4 σαιζόν τώρα όλοι να τρέχουν να σώσουν την Elena και να είναι το επίκεντρο όλης της σειράς.Θα μου πείτε ότι είναι η πρωταγωνίστρια,ναι οκ αλλά το έχουν παρακάνει.Τουλάχιστον ως βαμπίρ περίμενα να γίνει πιο ανεξάρτητη αλλά έχει χειροτερέψει η κατάσταση.Και δε δίνουν και κάποιο στόρι σε έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα αλλά στους πιο αδιάφορους για μένα ,Bonnie και Jeremy.
Το επεισόδιο ασχολήθηκε (κλασσικά) με την Elena και το "δέσιμο" της με τον Damon.Ο Damon ακολούθησε την συμβουλή του Stefan κι πήγε να εξακριβώσει αν όντως η Elena είναι sired με αυτόν κι τελικά αποδείχθηκε πως είχε δίκιο.Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να πάνε εκδρομούλα σε μια πόλη που ο Damon στο παρελθόν  είχε "δέσει" μια άλλη κοπελίτσα.Για ένα φαινόμενο που γίνεται μία στο εκατομμύριο πάντως ,στον Damon έχει συμβεί ήδη 2 φορές.Τι φοβερή σύμπτωση που όμως δε μου κάνει καθόλου εντύπωση. Εκεί λοιπόν,βρήκαν μια μάγισσα που τους είπε ότι το "δέσιμο" δε μπορεί να σπάσει με κανένα ξόρκι παρά μόνο αν ο Damon απαιτήσει από την Elena να τον ξεχάσει και συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν.
H Elena εντωμεταξύ έκανε πάρτι στο σπίτι της με την Caroline και την Bonnie.Ναι,φίλες είναι 
ακόμα,μην μπερδεύεστε επειδή σπάνια τις βλέπετε πια μαζί.


Στη συνέχεια η Elena άρχισε να μιλάει για τον Damon και το πως αρχίζει να τον ερωτεύεται, η Caroline δεν άντεξε και της πέταξε ότι είναι sired.Έτσι καταλήξανε να μαλώνουν μέχρι που μπήκαν 2 λυκάνθρωποι μέσα και απήγαγαν την Caroline.Αυτό έγινε επειδή μία λυκάνθρωπος ήθελε να προκαλέσει τον Tyler και να πάρει τη θέση του αρχηγού της αγέλης ως alpha.Τελικά ο Tyler την έβαλε στη θέση της και πήρε αυτός τη θέση.
Η Haley τώρα,φαίνεται να συνεργάζεται με τον νέο καθηγητή του σχολείου και έπρεπε να μαζέψει 12 unsired υβρίδια με αντάλλαγμα πληροφορίες για τους γονείς της.Άρα όλη η βοήθεια στον Tyler που βοηθάνε τα υβρίδια για να τα βοηθήσει να ξεφύγουν από το δέσιμο του Claus ήταν παραμύθια.Δυστυχώς ο Tyler δεν υποψιάζεται τίποτα όμως.
Στο τέλος  αποκαλύφθηκε και ο σκοπός του καθηγητή για την Bonnie.Από ότι φαίνεται δεν την βοηθάει με την μαγεία,αλλά της μαθαίνει ένα νέο είδος,ακόμα πιο επικίνδυνο από τη dark magic,που λέγεται expression.
Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό για να χαλάσεις όλα τα φώτα του σπιτιού σου.Δε φαίνεται να βοήθησε και πουθενά αλλού


Το επεισόδιο είχε επίσης κάτι flashback με το μόνο ενδιαφέρον την επανεμφάνιση της Lexie.
Μέγα λάθος των σεναριογράφων που την σκότωσαν τόσο νωρίς.


Τέλος,τα αδέρφια γύρισαν,και ο Damon πήγε να κάνει το σωστό και να σπάσει το "δέσιμο" του με την Elena.Αυτή όμως άρχισε να μιλάει και να λέει τα δικά της,που φάνηκε να επηρεάζουν τον Damon αλλά τελικά δε μάθαμε ποτέ τι έγινε και τι όχι.Θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο που  επεισόδιο που είναι και mid-season finale















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου