Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

How I Met Your Mother 8x10 - "The Over-Correction" [Spoilers]

by Gogo Meladaki

Δε θέλω να το ματιάσω όμως πιστεύω ότι η αγαπημένη μας σειρά επανήλθε στα καλά επεισόδια.. Στο σημερινό επεισόδιο είχαμε διάφορα θέματα.. Αρχικά βλέπουμε τον Ted να γκρινιάζει που όλοι δανείζονται πράγματα από αυτόν και κανένας δε του τα επιστρέφει..



Βέβαια αυτό προέκυψε από τον ερχομό της μητέρας του Marshal, αφού ήταν η αιτία να ζητήσει από τον Ted να του δανείσει ένα στρώμα για να κοιμάται η μητέρα του.. Στη συνέχεια βλέπουμε τη μητέρα του Marshal να εξομολογείται στη Lilly ότι θέλει να συνεχίσει τη ζωή της και να γνωρίσει κάποιον άλλον.. Η Lilly της λέει να προχωρήσει και της δίνει κάποιες συμβουλές.. Φυσικά δεν ήξερε η καημενούλα ότι ο άντρας στον οποίο αναφερόταν η μητέρα του Marshal ήταν ο μπαμπάς της..(αν και νομίζω ότι για εμάς που βλέπαμε το επεισόδιο ήταν αναμενόμενο ότι σε αυτόν αναφερόταν..) Από την άλλη η Robin προσπαθεί να πείσει όλους ότι η σχέση του Barney με την Patrice δεν είναι πραγματική και ότι απλά το κάνουν για να ζηλέψει η Robin.. Κάπως έτσι και για να απομακρύνει τη Patrice από τον Barney προσπαθεί να βρει το Playbook του Barney και να της το δείξει…


Προσπαθώντας να πετύχει αυτόν της το στόχο καταλήγουν τα 3 από τα 5 μέλη της παρέας να κρύβονται στο σπίτι και τις ντουλάπες του Barney…(πως παίζαμε εμείς παλιά σκοτεινό δωμάτιο…εεε κάτι αντίστοιχο ας πούμε..) Σε αυτό το σημείο ανακαλύπτει ο Ted και εμείς μαζί του ότι τα μισά πράγματα από το σπίτι του Barney ανήκουν σε εκείνον.. (θα το έλεγα τραγικό αλλά επειδή μιλάμε για τον Barney θα το πω cuteeeee!!! ) Το αποτέλεσμα σε όλο αυτό λοιπόν είναι η Patrice να ανακαλύψει (ως δια μαγείας) το Playbook του Barney και να απογοητευτεί κάπως αλλά μια κίνηση του Barney θα τα ανατρέψει όλα… Εκεί που όλοι περιμέναμε ότι η ιστορία με την Patrice θα τελείωνε εδώ ο Barney της λέει ότι πλέον έχει αλλάξει και καίει το βιβλίο.. Όλο αυτό το σκηνικό διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια της Robin, του Ted και της Lilly, και ενώ όλοι έχουν πεισθεί ότι ο Barney είναι ευτυχισμένος η Robin συνεχίζει να πιστεύει ότι έχει χάσει τον έλεγχο και προτείνει στους υπόλοιπους να του κάνουν μια «παρέμβαση» για να επανέλθει.. Η παρέμβαση γίνεται αλλά όχι για τον Barney… Γίνεται για την Robin.. Το θέμα είναι κατά πόσο η Robin έχει δίκιο ή όχι.. Δηλαδή είναι όντως αληθινή η σχέση του Barney και της Patrice ή το κάνουν για να ζηλέψει η Robin?? Εσείς τι λέτε??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου