Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Agents of S.H.I.E.L.D. 1x02


 


To 2o επεισόδιο συνέχισε σε σταθερό επίπεδο και παρόλο που το βρήκα καλύτερο από την πρεμιέρα ,ακόμα δεν έχει δείξει αυτό το παραπάνω που περιμένουμε. 
Συνέχισε όμως τις αναφορές στις ταινίες της Marvel, είχε αρκετές σκηνές δράσης,χιούμορ και  φυσικά το highlight του επεισοδίου,το cameo του Nick Fury μετά τους τίτλους τέλους (όποιος σταμάτησε το επεισόδιο με το που έπεσαν οι τίτλοι,ξαναβάλτε το  και δείτε την τελευταία σκηνή)

Σε αυτό το επεισόδιο,βλέπουμε την ομάδα να οργανώνεται και με τη νέα προσθήκη της Skye (παρά τις όποιες αντιρρήσεις των πιο έμπειρων μελών) ετοιμάζονται για τη νέα τους αποστολή.

Η νέα αυτή αποστολή τους στέλνει στο Περού να συλλέξουν ένα αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας κι εκεί συναντούν εμπόδια από κάποιους "επαναστάτες", αλλά χάρη στην βοήθεια του Περουβιανού στρατού καταφέρνουν να ξεφύγουν. Παρ'όλα αυτά όμως ,οι Περουβιανοί,μόνο από καλή θέληση δεν το κάνανε και το αποτέλεσμα είναι να επιτεθούν και να καταλάβουν το αεροπλάνο,στο οποίο είχε εγκατασταθεί η οργάνωση. 

Απ'ότι φαίνεται όμως ,τους υποτιμήσανε,γιατί με αυτό τον τρόπο αναγκάσανε τους πρωταγωνιστές,να συνεργαστούν για πρώτη φορά σαν ομάδα  και αποδείξανε,ότι παρόλο τις διαφορές τους,κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα επιτυχώς

Ο χαρακτήρας ο οποίος προβλημάτισε σε αυτό ήταν η Skye,για την οποία από την αρχή υπήρξαν αμφιβολίες για το αν είναι ικανή να γίνει μέλος μιας τέτοιας οργάνωσης είτε σε σχέση με τις ικανότητες της είτε με την αφοσίωση της στο γενικότερο σκοπό της ομάδας.

Η τελευταία σκηνή,μας βάζει σε υποψίες,καθώς η Skye φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με άτομα αγνώστου ταυτότητας και το παρουσίασαν έτσι ώστε να πιστέψουμε ότι τίθεται θέμα κατασκοπίας.Αν ισχύει όμως ή όχι,αυτό θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου