Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

The big bang theory 7x01-02


- by Gogo Meladaki

Καθυστέρησα μερικές μέρες να δω τη πρεμιέρα του Big Bang Theory, αλλά (δυστυχώς) νομίζω ότι δεν έχασα και κάτι τόσο σημαντικό… Νομίζω ότι τα δύο πρώτα επεισόδια ήταν κάπως μέτρια.. Λοιπόν ξεκινάμε τη σεζόν βλέποντας τον εφιάλτη του Sheldon, στον οποίο ένας τέρας αρπάζει τον Leonard από το καράβι όπου βρίσκεται για ένα πείραμα… Μετά από αυτόν τον εφιάλτη τον βλέπουμε να ενημερώνει την Penny ότι της λείπει ο Leonard και γι’ αυτό θα της κάνει τη χάρη να κοιμηθεί μαζί της το βράδυ.. Όταν όμως τηλεφωνούν στο Leonard για να δουν τι κάνει και να του πουν ότι τους έλειψε, τον ακούνε να διασκεδάζει σε ένα πάρτι που γίνεται στο καράβι.. Από την άλλη ο Raj φρεσκοχωρισμένο δέχεται σαν συμβουλή από τον Howard να προχωρήσει παρακάτω και να πάει σε ένα πάρτι να γνωρίσει κάποια νέα κοπέλα…





 Τέλος έμειναν τα κορίτσια της παρέας, Bernadette και Emmy, τα οποία εφαρμόζουν το «τα κορίτσια ξενυχτάνε» και τις βλέπουμε να έχουν πάει σε ένα σεμινάριο οι δύο τους.. Το βράδυ πριν το σεμινάριο τα κορίτσια είπαν να πάνε σε ένα μπαρ να πιούνε ένα ποτάκι.Eκεί τις περίμενε μια έκπληξη.Tις κέρασαν ποτά δύο άγνωστοι και τα κορίτσια μας ενθουσιάστηκαν (αν και υπήρξε μια μικρή παρεξηγησούλα σχετικά με τα αγόρια τους..)




Το δεύτερο επεισόδιο ξεκινάει βλέποντας τον Leonard να κάνει έκπληξη στην Penny και να έρχεται 2-3 μερούλες νωρίτερα ώστε να μείνει μόνος του μαζί της.. Ο «μεγάλος αδερφός» όμως καραδοκεί και η περίεργη συμπεριφορά της Penny (για την ακρίβεια το ότι είχε πετάξει κάτι κουτιά από ντελίβερι στα σκουπίδια) παραξενεύουν τον Sheldon, ο οποίος υποψιάζεται ότι απατά το Leonard. Έτσι αποφασίζει να την πιάσει στα πράσα αλλά έρχεται αντιμέτωπος με μια έκπληξη… Δεν είναι κάποιος άλλος άντρας αλλά ο Leonard, και κάπου εκεί ο «ψυχρός» Sheldon στεναχωριέται που ο κολλητός του προτίμησε να δει τη κοπέλα απ’ ότι εκείνον (η κατάσταση φτιάχνει λίγο με ένα ναυτικό καπέλο που έφερε δώρο στο Sheldon ο Leonard αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό.. μέχρι το τέλος του επεισοδίου όμως όλα γίνονται όπως πριν.. )




Το «σοβαρό» όμως πρόβλημα το έχει ο Howard, ο οποίος λόγω κάποιον οιστρογόνων μπαίνει στη νοοτροπία των γυναικών και νιώθει χοντρός, πρησμένος και γενικά ένα ράκος (να τα βλέπουν αυτά τα αγοράκια της παρέας μπας και μας καταλάβουν κάποια στιγμή… :p ) ..


 Μετά όμως από μερικές μέρες όλα γίνονται φυσιολογικά και έχουμε happy end σε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει.. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου