Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

DEVIOUS MAIDS 1x09


-by Vasia


Σε αυτό το επεισόδιο, η Μαρισόλ δίνει στη δικηγόρο του γιου της το dvd που ήταν στο χρηματοκιβώτιο των Πάουελ. Σε αυτό, φαίνεται ο Μάικλ να δίνει μια επιταγή στην Φλόρα, αλλά εκείνη ζητάει παραπάνω χρήματα καθώς ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του τη βίασε. Ο Μάικλ δεν ενδίδει και τελικά η Φλόρα του λέει ότι έμεινε έγκυος, από ένα δεύτερο πρόσωπο, το  οποίο συνδέεται κάπως με τον πρώτο άνδρα. Παρ’ όλα αυτά, η δικηγόρος λέει ότι το dvd δεν μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο.
Έπειτα, η Ζανβιέ μεταφέρει στην Ζόιλα την απαίτηση του Άλφρεντ και εκείνη αρνείται κατηγορηματικά. Ο Άλφρεντ, από την άλλη μεριά, μιλάει με την Βαλεντίνα και της προτείνει να πληρώσει τα πολύ ακριβά δίδακτρα της σχολής , στην οποία θέλει να φοιτήσει, με αντάλλαγμα ένα ωάριό της. Η Βαλεντίνα το δέχεται χαρούμενη παρά τις αντιρρήσεις της Ζόιλα. Έτσι, η τελευταία, αποκαλύπτει στην Ζανβιέ ότι ο Ρέμι έχει πάει σε κέντρο απεξάρτησης, για αυτό αντί να σχεδιάζει καινούρια οικογένεια, θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτήν που έχει τώρα.
Στη συνέχεια, η Μαρισόλ επισκέπτεται τη γιαγιά της Φλόρα, Μίρτα, με την ελπίδα ότι εκείνη θα ξέρει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα, καθώς η Φλόρα την αναφέρει στο dvd. Αλλά εκεί συναντά έναν ξάδερφο της Φλόρα, ο οποίος δε θέλει να συνεργαστεί και τη διώχνει. Η Μαρισόλ, όμως, δεν το βάζει κάτω, και ξαναγυρνάει άλλη στιγμή. Καταφέρνει να μάθει, λοιπόν, από την Μίρτα, ότι η Φλόρα είχε μείνει έγκυος από ένα φίλο του Έντι, γιου της Μαρισόλ.
Παράλληλα, η Οντέσα ανακοινώνει στον Αλεχάντρο ότι έχει καρκίνο, όμως εκείνος δεν αντιδρά. Για αυτό και η Κάρμεν νευριάζει μαζί του και παραιτείται κάτι που θα πάρει πίσω όταν ο Αλεχάντρο αλλάζει γνώμη και επισκέπτεται την Οντέσα κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της.
Από την άλλη μεριά ο Άντριαν Πάουελ επιστρέφει σπίτι και συμβουλεύει την Ρόζι να μην ξαναφέρει εκεί το γιο των Γουέστμορ, Τάκερ, καθώς η Έβελιν έχει πάθει εξάρτηση μαζί του οπότε η Ρόζι ακολουθεί τις οδηγίες του. Όμως, η Έβελιν ανακαλύπτει τη σχέση της Ρόζι με τον Σπενς και της ανακοινώνει ότι για να μην πει τίποτα, πρέπει να φέρνει μαζί της τον Τάκερ, όταν πηγαίνει σπίτι της. Η Ρόζι ενημερώνει αμέσως τον Άντριαν, ο οποίος καταφέρνει να αλλάξει τη γνώμη της Έβελιν. Για αυτό και λέει με πονηρό βλέμα στην Ρόζι ότι του χρωστάει χάρη..
Τέλος, η Ζανβιέ ακολουθεί τις συμβουλές της Ζόιλα και χωρίζει με τον Άλφρεντ ενώ ετοιμάζεται να επισκεφτεί τον Ρέμι. Ταυτόχρονα, η Ζόιλα αποφασίζει να πουλήσει ένα πολύ ακριβό δαχτυλίδι, δώρο από την Ζανβιέ, για να μπορέσει η Βαλεντίνα να πληρώσει τα δίδακτρα της.

Συμπερασματικά, το συγκεκριμένο επεισόδιο, δεν είναι ενδιαφέρον. Το μόνο ιδιαίτερο στοιχείο, είναι η ανακάλυψη της Μαρισόλ, όσον αφορά τη σχέση μεταξύ του φίλου του γιου της και της Φλόρα. Ακόμη, περιμένουμε τη χάρη που θα ζητήσει ο Άντριαν από την Ρόζι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου