Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

DEVIOUS MAIDS 1x07


-by Vasia

Το επεισόδιο ξεκινάει με μια σκηνή από το «μέλλον»: Η Ρόζι ξέρει το μυστικό της Μαρισόλ και είναι έτοιμη να το αποκαλύψει στην Ζόιλα και στην Κάρμεν. Η Μαρισόλ, όμως, της λέει πως αν το πει τότε και εκείνη θα αποκαλύψει την κρυφή σχέση της Ρόζι με τον κ.Σπένς.

Δύο μέρες πριν, η Μαρισόλ πηγαίνει στο σπίτι των Πάουελ για να ζητήσει αφενός συγγνώμη και αφετέρου για να πάρει τη δουλειά της πίσω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η Ρόζι, η Ζόιλα και η Κάρμεν έχουν μάθει ότι η Μαρισόλ απολύθηκε και της προσφέρουν κάποια χρήματα, καθώς τώρα πια τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο.
Από την άλλη μεριά, η Ρόζι συνομιλεί μέσω μηνυμάτων με τον κ.Σπενς, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο.
Η Μαρισόλ συναντά την Ρόζι στο σούπερ μάρκετ. Εκεί μια κοπέλα φαίνεται να γνωρίζει την Μαρισόλ και την προσφωνεί «καθηγήτρια Σουαρέζ». Η Μαρισόλ, προφανώς, αρχικά την αποφεύγει και μετά της λέει ότι κάνει λάθος. Η Ρόζι φαίνεται να είναι δύσπιστη.

Στη συνέχεια, η Ρόζι συναντιέται με την Κάρμεν και την Ζόιλα και εξιστορεί το γεγονός στο σούπερ μάρκετ. Έχει αμφιβολίες για το αν η Μαρισόλ είναι αυτή που νομίζουν και αν κρύβει κάτι αλλά εκείνες τη θεωρούν υπερβολική λέγοντας ότι εμπιστεύονται την Μαρισόλ.
Έπειτα, η Βαλεντίνα τακτοποιώντας τα ρούχα του Ρέμι βρίσκει κοκαϊνη σε σκόνη. Εκείνος, της λέει ότι τη χρειάζεται γιατί έχει πολύ στρες όσον αφορά τα μαθήματα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τελευταία.
Παράλληλα, η Κάρμεν αρχίζει να έχει συναισθήματα για τον Σαμ. Φαίνεται, όμως, ότι ο Σαμ δεν έχει ιδιαίτερες φιλοδοξίες για το μέλλον του και ότι είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά του μπάτλερ κάτι που η Κάρμεν αποδοκιμάζει έντονα. Για αυτό και ο Σαμ αποφασίζει να παραιτηθεί και να προσπαθήσει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών της Κάρμεν.
Η Βαλεντίνα ανησυχεί για τον Ρέμι και εκμυστηρεύεται το πρόβλημά του στη μαμά της, Ζόιλα, η οποία της αποκαλύπτει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρέμι κάνει χρήση ναρκωτικών. Για αυτό και αναλαμβάνει δράση: καλεί τον πατέρα του Ρέμι, ο οποίος τον στέλνει για απεξάρτηση.
Ταυτόχρονα, η Ρόζι ψάχνει πληροφορίες για την Μαρισόλ στο ίντερνετ και βρίσκει την πραγματική της ταυτότητα. Ερχόμαστε, λοιπόν, στη σκηνή του «μέλλοντος» όπου η Ρόζι βρίσκει την Μαρισόλ και της λέει ότι δεν τη θεωρεί πια φίλη της. Η Μαρισόλ προσπαθεί να την κάνει να καταλάβει κάτι που συμβαίνει αργότερα, όταν η Ρόζι λαμβάνει ένα γράμμα από το μικρό της γιο.
Τελικά, η Ρόζι αλλάζει γνώμη και λέει στην Μαρισόλ να κρατήσει το μυστικό της καθώς και ότι θα τη βοηθήσει. Για αυτό το λόγο, πηγαίνει στο σπίτι των Πάουελ και ζητάει τη δουλειά της υπηρέτριας.

Πρόκειται για ένα αδιάφορο επεισόδιο καθώς δεν προκαλεί αγωνία. Το μόνο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι η Μαρισόλ «στρατολογεί» την Ρόζι στην προσπάθειά της να μάθει ποιος δολοφόνησε την Φλόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου