Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

The big bang theory 7x03 - "The Scavenger Vortex"


-by Gogo Meladaki

Το χθεσινό επεισόδιο του big bang theory ήταν πολύ καλό σε σχέση με τα επεισόδια της πρεμιέρας.. Όλα ξεκίνησαν όταν όλοι δεν αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Raj για ένα πάρτι μυστηρίου, με θέμα «Ποιος σκότωσε τον Raj» (δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήγαν ακούγεται τόοοοσοο διασκεδαστικό…). Έτσι λοιπόν μετά από ο αυτό ο Raj αποφασίζει να διοργανώσει ένα πάρτι κρυμμένου θησαυρού… Όλοι θυμούνται τα νιάτα τους , όπου έπαιζαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού στα σχολεία τους (ακόμη και στο Princeton… ναι.. σαν κανονικό σχολείο.. ), οπότε και δέχονται να παίξουν το παιχνίδι. Έχοντας μαζευτεί στο σπίτι του Leonard και του Sheldon και μετά από μια «μαγευτική» παρουσίαση του παιχνιδιού απ’ τον Raj, δημιουργείται μια μικρή παρεξηγησούλα καθώς κανείς δε θέλει τη επιβάρυνση (Penny) μαζί του. Μετά από κλήρωση η Penny καταλήγει με το Sheldon, οι οποίοι αποτελούν μια δυναμική ομάδα.. Οι άλλες ομάδες είναι: η Bernadette με τον Leonard και η Emmy με τον Howard.. Μέσα από αυτό το παιχνίδι μαθαίνουμε κάποια πράγματα για του πρωταγωνιστές μας (εκτός από την Penny και τον Sheldon νομίζω)… Ας δούμε λοιπόν την δεύτερη ομάδα (Bernadette-Leonard), όπου η Bernadette φαίνεται να έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική, οπότε και μιλάει άσχημα σε όλους (ακόμη και στον «συμπαίχτη» της..) 


Από την άλλη ο Howard (ο οποίος χαίρεται που δεν είναι ομάδα με τη γυναίκα του) και η Emmy ανακαλύπτουν ότι έχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα και τότε αρχίζει το καλό… Καθώς ο Howard αποφασίζει να αφήσει την Amy να διαλέξει μουσική ανακαλύπτουν και ότι αρέσει και στους δύο ο Neil Diamond… Η συνέχεια μετά από αυτό το γεγονός είναι απίστευτη, ξεκινάει κάπως έτσι:


 και τελειώνει κάπως έτσι


Μετά από αρκετούς γρίφους οι 2 πρώτες ομάδες φτάνουν στη λύση, όπου τους περιμένει μια έκπληξη.. (Ξέχασα να πω ότι ο «θησαυρός» που έψαχναν ήταν ένα νόμισμα)..  Η έκπληξη ήταν ότι ο καλούλης Raj είχε φροντίσει να κερδίσουν όλοι το παιχνίδι για να είναι όλοι ευχαριστημένοι… Όμως δυστυχώς για εκείνον δεν είχαν και οι υπόλοιποι την ίδια άποψη…















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου