Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

DEVIOUS MAIDS 1x08


-by Vasia

Αρχικά, η Ζανβιέ Ντελατούρ επιστρέφει σπίτι μαζί με το δισεκατομμυριούχο Άλφρεντ, τον οποίο και σκοπεύει να παντρευτεί. Ο Άλφρεντ είναι 79 χρονών, τυφλός και θέλει οπωσδήποτε να κάνει οικογένεια. Η Ζανβιέ του έχει πει ψέματα για την ηλικία της, συνεπώς δεν ξέρει ότι εκείνη δεν μπορεί πια να κάνει παιδιά.
Έπειτα, η Ρόζι πηγαίνει για δουλειά στο σπίτι των Πάουελ για να βρει αποδείξεις σχετικά με τη δολοφονία της Φλόρα, αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειές της δεν έχουν αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, η Έβελιν δένεται συναισθηματικά με το γιο των Γουέστμορ, τον οποίο παίρνει η Ρόζι στο σπίτι των Πάουελ όσο αυτοί λείπουν.
Επίσης, η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Οντέσα έχει καρκίνο, για αυτό και τη δικαιολογεί στον Αλεχάντρο χωρίς να αποκαλύψει το μυστικό της ενώ προσπαθεί να γίνει και φίλη της.
Από την άλλη μεριά, οι Στάνφορντ προσπαθούν να κάνουν παιδί. Η Τέιλορ φοβάται ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, κάτι που μαθαίνει η πρώην γυναίκα του Μάικλ, Ολίβια. Πηγαίνει στο σπίτι τους, λοιπόν, έχοντας την εντύπωση ότι ο εκείνος θα τη θέλει πίσω. Αλλά, η Μαρισόλ, παραδέχεται ότι παλιότερα της είχε πει ψέματα και ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Έτσι, η Ολίβια φεύγει πικραμένη και νευριασμένη με την Μαρισόλ.
Στη συνέχεια, ο Άλφρεντ μαθαίνει την αλήθεια για την ηλικία της Ζανβιέ και είναι έτοιμος να την αφήσει. Η Βαλεντίνα, όμως, του αλλάζει γνώμη σε μια συζήτηση που έχουν. Έτσι, ο Άλφρεντ ανακοινώνει στην Ζανβιέ ότι θα την παντρευτεί μόνο αν κάνουν παιδί, με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας και χρησιμοποιώντας τα ωάρια της…Βαλεντίνα.
Παράλληλα, η Ρόζι παραιτείται από τους Πάουελ γιατί η Έβελιν θέλει να περνάει πολύ χρόνο με το γιο των Γουέστμορ. Όταν, όμως, εκ των υστέρων, πάει να πληρωθεί, βλέπει στο χρηματοκιβώτιό τους το DVD της Φλόρα που ψάχνει η Μαρισόλ και πιστεύει ότι εκεί βρίσκονται οι πολυπόθητες αποδείξεις. Η Μαρισόλ σχεδιάζει, λοιπόν, τον τρόπο με τον οποίο η Ρόζι θα το πάρει από εκεί.


Συνοπτικά, πρόκειται για ένα ακόμη μέτριο επεισόδιο καθώς δε γίνεται τίποτα συνταρακτικό. Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο θα προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου