Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Suits 3x10


- by Vasia

Την προηγούμενη βδομάδα προβλήθηκε το 3χ10. 

Τι έγινε  στο επεισόδιο: 

Αρχικά ο Χάρβει συναντά την Σκότι και απολογείται για το γεγονός ότι δεν πίστεψε πως εκείνη δεν τον είχε προδώσει. Της ζητάει να υποχωρήσει και να σεβαστεί τη συμφωνία διάλυσης αλλά εκείνη είναι πικραμένη και δε θέλει να αφήσει τον Έντουαρντ που της έχει σταθεί τόσα χρόνια. Η Τζέσικα λέει στον Χάρβει ότι δε μένει άλλη λύση από το να αναγκάσουν την Σκότι να συμφωνήσει μαζί τους, παρά τη θέλησή του. Έτσι, λοιπόν, του λέει να προσφέρει στην Εύα την κατάθεσή τους εναντίον του Έντουαρντ ώστε να τους εξαιρέσει από τη μήνυση.

Από την άλλη μεριά, ο Μάικ έχει νευριάσει που η Ρέιτσελ δεν του είπε ότι σκέφτεται να πάει στη νομική του Στάνφορντ. Εκείνη προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει ότι πρώτα πρέπει να σκεφτεί τι είναι το καλύτερο για το μέλλον της. Ο Μάικ, όμως, της λέει ότι οι σχέσεις εξ αποστάσεως δε λειτουργούν και ότι αν πάει στο Στάνφορντ το πιθανότερο είναι ότι θα χωρίσουν.


Η Εύα έχει προσλάβει ως δικηγόρο της τον Τάνερ, ο οποίος μισεί τον Χάρβει και δε δέχεται την προσφορά του τελευταίου.
Ο Μάικ ζητάει από τον Χάρβει να του δώσει δουλειά να ασχοληθεί, για να μη σκέφτεται τη Ρέιτσελ αλλά εκείνος αρνείται.
Έπειτα, ο Λούις θέλει να «στρατολογήσει» τους καλύτερους του Χάρβαρντ και για αυτό ξανασυναντιέται με την Σίλα. Περνώντας μισή μέρα στο κρεβάτι, του προτείνει να πάρουν ρεπό για την υπόλοιπη μέρα. Ο Λούις, όμως, αρνείται με αποτέλεσμα να πληγώσει την Σίλα, η οποία δίνει πληροφορίες για τους υποψήφιους συνεργάτες και σε άλλες εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει στον Λούις ότι την έχει πληγώσει αλλά εκείνος το καταλαβαίνει αργά και προσπαθεί να επανορθώσει.
Ταυτόχρονα, η Τζέσικα καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει μεταξύ του Μάικ και της Ρέιτσελ και αναγκάζει την Ρέιτσελ να υπογράψει ότι ξέρει πως ο Μάικ είναι απατεώνας αλλιώς θα τον απολύσει.
Στη συνέχεια, ο Χάρβει προσπαθεί να μεταπείσει την Εύα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Τάνερ παίρνει μια άκρως επιθετική κατάθεση από τον Χάρβει προσπαθώντας να τον βγάλει εκτός ορίων. Μετά από αυτό ο Χάρβει και η Σκότι μαλώνουν για ακόμη μια φορά.
Ο Μάικ, μετά από λίγη σκέψη ανακοινώνει στην Ρέιτσελ ότι θα της δώσει όσο χώρο και χρόνο χρειάζεται για να πάρει την απόφασή της γιατί αλλιώς φοβάται ότι θα τη χάσει.
Ο Τάνερ πλησιάζει την Σκότι και της προτείνει να πει ψέματα για την υπόθεση, κατηγορώντας τον Χάρβει προσφέροντας ως αντάλλαγμα επιείκεια απέναντί της. Εκείνη δε δέχεται οπότε ο Τάνερ παίρνει και από αυτήν κατάθεση. Επιτίθεται και σε αυτή, λέγοντας ότι τα ήξερε όλα και είναι συνένοχη και ο Χάρβει σταματάει την κατάθεση.
Παράλληλα, η Ντόνα με τον Μάικ επισκέπτονται τον Στήβεν στη φυλακή και καταφέρνουν, εν αγνοία του, να τον κάνουν να ομολογήσει ότι είπε ψέματα πως η Σκότι εμπλέκεται στην υπόθεση. Παρ’όλα αυτά, ο Τάνερ «καίει» αυτό το χαρτί και παραμένει σε θέση ισχύος.
Η Σκότι τελικά υποκύπτει και προχωρεί στο διαχωρισμό των δύο εταιρειών. Σε επόμενη κατάθεση η Τζέσικα υπενθυμίζει στην Εύα ότι ο Χάρβει ό,τι έκανε, το έκανε για να την απαλλάξει από τις προηγούμενες κατηγορίες εις βάρος της. Ο Χάρβει παίζει το τελευταίο του χαρτί και τελικά, με επίκληση στο συναίσθημα, λέει στην Εύα ότι λυπάται για ό,τι έγινε αλλά το μόνο που ήθελε ήταν να τη βοηθήσει. Οπότε, εκείνη αποσύρει τη μήνυση εναντίον της «Πίρσον-Σπέκτορ» και η υπόθεση κλείνει με νικητή τον υπέρτατο Χάρβει.
Η Ρέιτσελ πηγαίνει στο γραφείο της Τζέσικα λέγοντάς της ότι για να υπογράψει το χαρτί που της έδωσε, πρέπει να παραβλέψει τον κανόνα του Χάρβαρντ γιατί όταν τελειώσει τη νομική θέλει να δουλέψει στην εταιρεία της.
Ο Χάρβει μαγειρεύει φαγητό στην Σκότι, κάτι που δεν κάνει συχνά, και της ζητάει να δουλέψει μαζί του αλλά εκείνη αρνείται.
Τέλος, ο Λούις περνάει τη δοκιμασία που του έχει βάλει η Σίλα, τη βρίσκει στον αγαπημένο της χώρο και της λέει ότι θέλει να έχουν αποκλειστική σχέση. Εκεί, λοιπόν, όπου βρίσκονται οι φάκελοι όλων των φοιτητών που έχουν περάσει από το Χάρβαρντ ανακαλύπτει ότι ο Μάικ ποτέ δε φοίτησε εκεί….


Επιτέλους, λοιπόν, μετά από πολλά επεισόδια ο Χάρβει ξαναπαίρνει τα πάνω του, για αυτό και το συγκεκριμένο επεισόδιο παίρνει μπόνους! Ταυτόχρονα, σε αφήνει να περιμένεις με αγωνία το επόμενο επεισόδιο, στο οποίο θα φανούν οι κινήσεις του Λούις.. Άραγε πώς θα αντιδράσει τώρα που έμαθε ότι ο Μάικ δεν πήγε στο Χάρβαρντ;;;Stay tuned!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου