Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

REVENGE 3x03


-by Vasia


Καταρχήν, ο Έινταν λέει στην Βικτώρια ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Έμιλυ πήρε τα χρήματα των Γκρέισον και πως διατηρούσε σχέση μαζί της ακόμα και όταν ο Ντάνιελ της έκανε πρόταση γάμου.

Επίσης, ο Νόλαν ετοιμάζει το πρώτο πάρτυ μετά την αποφυλάκισή του για να γιορτάσει την επανένταξή του στο Χάμπτονς. Επίσης, γνωρίζει τον Πάτρικ και τον καλεί στο πάρτυ.
Στη συνέχεια, η Μαργκό θέλει να βάλει τον Νόλαν στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του περιοδικού της, κάτι που μαθαίνει ο Ντάνιελ και αντιδράει αρνητικά. Για αυτό, η Μαργκό ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει τον Νόλαν μόνη της, κάτι που καταφέρνει πείθοντας τον Τζακ να πάνε μαζί στο πάρτυ.

Από την άλλη μεριά, η Βικτώρια, προσπαθεί να δηλητηριάσει τη σχέση του Ντάνιελ και της Έμιλυ, βάζοντάς του υποψίες για την αγορά του σπιτιού του Νόλαν και για τη σχέση της με τον  Έινταν. Ο Ντάνιελ, αρχίζει και έχει αμφιβολίες για την Έμιλυ και εκείνη προσπαθεί να τον καθησυχάσει.

Η Έμιλυ επιδιώκει την ομολογία του Κόνραντ και για αυτό βρίσκει τον Πολ. Του ζητάει να πείσει τον Κόνραντ να παραδοθεί και εκείνη σε αντάλλαγμα θα καθαρίσει το όνομά του αλλιώς θα αποκαλύψει τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Ντέιβιντ Κλαρκ.Έτσι, λοιπόν, ο Πολ προτρέπει τον Κόνραντ να πει την αλήθεια στον κόσμο έτσι ώστε να γαληνέψει η ψυχή του αλλά και να έχει μια τελευταία ευκαιρία να ενώσει την οικογένειά του και να «φύγει» ως σωτήρας.

Ταυτόχρονα, ο Έινταν εμφανίζεται στο πάρτυ μαζί με την Βικτώρια δηλώνοντας ότι ήρθε για να μείνει. Η Έμιλυ αναστατώνεται και ταπεινώνει την Βικτώρια μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, λέγοντας ότι οι Γκρέισον έχουν χρεωκοπήσει εντελώς.

Αργότερα, ο Πολ ενημερώνει την Έμιλυ πως ο Κόνραντ θα πάει στην αστυνομία και αν δεν το κάνει τότε θα πάει εκείνος. Της προτείνει, όμως, να προχωρήσει με τη ζωή της και να ξεχάσει το παρελθόν.

Την επόμενη μέρα, ο Ντάνιελ ανακοινώνει στην Μαργκό πως αν βάλει τον Νόλαν στον εξώφυλλο θα αποσύρει όλους τους επενδυτές του περιοδικού που έχει βρει μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα εκείνη να θέλει τώρα να ψάξει τι κρύβεται πίσω από το θέμα.

Παράλληλα, ο Έινταν λέει στην Βικτώρια πως τελικά έκανε λάθος και ότι δεν έχει η Έμιλυ τα χρήματα των Γκρέισον. Η Βικτώρια, όμως, του ζητάει να μείνει για να ανακαλύψουν μαζί τα μυστικά της Έμιλυ, προσφέροντάς του φιλοξενία στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, ο Κόνραντ ανακοινώνει στην Βικτώρια πως θα παραδοθεί στις αρχές και εκείνη του απαντά ότι αν συμβεί αυτό, τότε θα είναι και το τελευταίο πράγμα που θα κάνει.

Τέλος, αποδεικνύεται ότι ο Έινταν ήταν από την αρχή με το μέρος της Έμιλυ, η οποία του είχε ζητήσει να γυρίσει πίσω και να τη βοηθήσει, και πως όλο αυτό ήταν κόλπο για να τσιμπήσει η Βικτώρια, κάτι που έγινε.

Στην επιστροφή προ το σπίτι της η Έμιλυ, βλέπει το αμάξι του Κόνραντ τυλιγμένο στις φλόγες, εκείνον τραυματισμένο και τον Πολ νεκρό…


Με λίγα λόγια, το συγκεκριμένο επεισόδιο προκαλεί ενδιαφέρον καθώς από τη μία βλέπουμε πως ο Έινταν είναι με το μέρος της Έμιλυ και από την άλλη ενώ ο Κόνραντ είναι έτοιμος να ομολογήσει, γίνεται το ατύχημα.. Άραγε, μετά από αυτό θα αλλάξει γνώμη;;Τέλος, ο Πάτρικ τι ρόλο θα παίξει;;Για να δούμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου